Double A Global
Serbia

  • pic1.jpg
  • pic2.jpg
  • pic3.jpg
  • pic4.jpg
Double A Brend

Double A (1991) Public Company Limited je integrisana fabrika celuloze i papira, osnovana 1991. godine. Nalazi se na Tajlandskim glavnim poljima, u Prachinburi provinciji gde je fabrika započela sa radom 1995. godine, proizvodeći godišnje 600,000 tona celuloze kao i 600,000 tona papira.

Double A fabrika je strateški locirana 140 km od Bangkoka a 130 km od Laem Chabang Luke i tako je u blizini održivog izvora drveta, kao i ogromnog rezervoara kišnice, kapaciteta 36 miliona kvadratnih metara koji održava njenu proizvodnju celuloze i papira.

Ova kompanija ima široki portfolio proizvoda, sve od velikog papira čiji su listovi napravljeni od visokokvalitetnog kratkog vlakna do inovativnih kancelarijskih proizvoda i kopir papira. Svi proizvodi su napravljeni od održivog vlakna Double A Papirnog Drveta koje uzgaja 1.5 miliona farmera na pirinčanim grebenima širom Tajlanda, preko jedinstvenog azijskog programa za obnovljiv izvor vlakna, zvanog PFFT- ‘Paper from Farmed Trees’, tj. Papir od uzgajanog drveća.

 

Log VerificationDouble A BrendKopir Papir Premium Kvaliteta
Double A premium kopir papir, prvo predstavljen 2000-te godine, je bio prvi brendiran kopir papir i od tada je vodeći brend u Tajlandu već 10 godina, zahvaljujući kvalitetu u doslednom, inovativnom marketinškom programu.

 

Ovaj program uključuje i kopiranje sa sloganom ‘Bez zakrčenja..Bez stresa’, čija se reklamna prodaja proširila na masmedije i kampanje unutar prodavnica i tako upoznala javnost sa Double A predvodeći ovaj artikal u kategoriju konzumentskih brendova.

Ujedno je Double A uspostavila čvrste veze sa potrošačima zasnovane na poverenju, kvalitetu, lakoj upotrebi i dostupnosti, a zatim i posvećenost ove kompanije održavanju životne sredine, ulaganje u zajednicu je sve doprinelo celokupnoj potrošačkoj vrednosti umesto samo uobičajenog obraćanja pažnje na visinu cene.

 

Log Verification
Papir sa Ličnošću
Double A brend ima karakteristike zbog kojih je ovaj kopir papir mnogo više od običnog proizvoda. Ima više vrsta Double A kopir papira. To su Premium, Smart, Cosmopolitan, Witty, Reliable, Innovative i Professional – simbolično označavaju sve ono što zaposleni u kancelarijama teže da budu. Inovativni marketing Double A-a uveseljava sekretare, činovnike i direktore svuda sa neuobičajenim smislom za humor u svojim TV reklamama, dok kopiranje ‘Bez zakrčenja’ oslobađa od stresa i čini zaposlene nasmejanim.

 

Log Verification
Double A Kvalitet – Tajna je u Drveću
Cilje Double A kompanije je da bude internacionalno priznata kao proizvođač kvalitetnog premium kopir papira, smatramo da sa našim Papirnim Drvetom ćemo taj cilj i postići.

 

Vlakno je najbitnije. Visok kvalitet i superiorna učinkovitost Double A papira su rezultat visoke koncentracije vlakna – 30 miliona vlakna po gramu od Double A Papirnog Drveća koje je posadilo više od milion i po farmera sa Tajlanda. Jedinstvene karakteristike vlakna dobijenog od ovog drveća čine da je svaki list papira sa konzistentno velikom gustinom koja je potrebna za stabilnost i glatkoću – što je formula za kopiranje bez zakrčenja.

Postoje 7 jedinstvenih i izuzetnih osobina Double A Papira:
• Dobra Izdržljivost
• Oštrina Štampanja
• Izuzetna Glatkoća
• Blistav Izgled
• Produžen Rad Fotokopir Mašine
• Dvostrana Upotreba
• Duži Period Skladištenja Dokumenata

Double A stalno postavlja standarde informisanosti o brendu kroz svoju doslednu marketinšku kampanju ‘Bez Zakrčenja...Bez Stresa’ koja izdvaja ovaj brend i širi njegove osnovne karakteristike:
• Glatka površina za kopiranje bez zakrčenja
• Izuzetna neprozirnost za dvostrano kopiranje
• Uzgajano drveće za održiv, ekološko orijentisan proces proizvodnje papira